SommarRetreat

I sommarens Retreat kombinerar vi en vandring till Santiago av Compostela med en utvecklingskurs på fyra dagar under resans gång. Du kan ha intresse i ett eller fler av våra teman, du kan även välja att gå i alla program eller föredra ett eller ett par stycken.

Vår modell är en resa under tio dagar där du själv tar dig till Santiago, vi står med allt därefter, måltider, hotell och kurser samt vägen och kartor. Du har dock frihet att välja bort vissa delar om du inte är intresserad. När vi kommer fram till Santiago och har fått våra diplom (att vi varit pilgrimer till Santiago) så är du välkommen att själv fortsätta din resa på egen hand tills du återvänder eller om du önskar komma med oss kostnadsfritt till Världens ände (FinDaTerra) den sista dagen på vår resa.

Vi gör vår första resa sommaren 2020, du kan välja att åka med som medlem och får då 30% avdrag på resan, det är dock inget tvång

…att vara medlem kostar endast 100 kr per år. Du kan bli medlem direkt här

Sommaren 2020

Du anländer till Santiago den 30 juni, du betalar själv resan till och från Galicien. (Vi kan rekommendera färdvägar om ni önskar)

Den 1 juli åker vi till vår början av vår pilgrimsfärd Sarria, vi sover på vandrarhem under natten

Den 2 juli börjar vandringen till Portomarin där vi övernattar

Den 3 Juli vandrar vi från Port Marin till Monterosso och går vidare till vår samlingsplats i Antas de Ulla och slutligen till A Casa Da Terra där vi kommer övernatta i fyra nätter;

Tid för fördjupning i språk, oss själva, prova på nya aktiviteter, Göra en DeviCoaching en kurs i uppdatering i nya system i nya tiden. Personlig utveckling på alla plan. 

3,4,5,6 juli; Inkluderar frukost, lunch, middag samt en mängd kurser som du själv väljer.

Den 7 juli vandrar vi från Casa Da Terra till Melida

Dag 8 vandrar vi från Melide till Monte do Gozo, (alternativt till Santiago för de som önskar)

Dag 9 vandrar vi sista fem km till Santiago och går på Pilgrimsmässa kl 09 00 samt hämtar våra Pilgrims diplom 

Den 9 juli är det fria aktiviteter

Vill du boka din plats just nu, tryck här